Sunday, August 14, 2011

Joonistused

Siin on näha päris joonistused. See tähendab, mittedigitaalsed joonistused. Valminud üsna pika perioodi vältel. 



Ahv arbuusiga. Tušš ja koopiapaber. Näha on, et koopiapaber (vähemalt ilma kinniteipimata) hakkab nii suure koguse vedeliku mõjul tugevalt lokkima. Õnneks saab selle digitaalselt eemaldada, aga siin ei pedanud sellist iluravi absoluutselt vajalikuks. Pigem mulle isegi meeldib see naturaalne "look".





Näeb välja nagu ahv, aga tegelikult ogre. Üritasin anda umbes inimese ja ogre suurussuhte kuid tuli isegi ogre kohta liiga suur, kui see jalad sigeks ajab, siis on ta kohe üksjagu üle 10 jala (umbes 3 m) pikk. Seega on see isend siin iseäranis suur eksemplar. Selle pildiga sisenesime märkamatult D&D maailma.



Ja nagu eelmisel pildil juba silma võis jääda, on tal ka suur malakas. Kahjuks, nagu pildilt näha, läks see tal tänu väga suurele jõule, katki... See pisike, kes seal parasjagu saltoga oma nahka päästab on üks kaksikvendadest (Daep). Ja ta mitte lihtsalt ei tundu pisike, vaid ongi --- ta on Halfling.
Ühe konkreetse mängu konreetsed tegelased konkreetses situatsioonis. Joonistatud sketshbooki mehaanilise grafiitpliiatsiga.



Nagu sellelt pildilt näha - siis halflingutest kaksikud ja nende sõbrad (see pisike chikk on seal gnoom ja suur tegelane inimene), on elus ja terved. Kes on aga pikali? Loomulikult, see, kes oma nuiaga mööda lõi. Muuseas halflingud on suht pettunud. Ogre suures ja paljulubavas paksust toornahast kukrus olid ainult vaskrahad. Phhh... copperid!




Vana kasuahne kirjutaja Tugrinoli linnast.



Pool-orkist relvakaupmees. Ilmselt samuti Tugrinolist.



Täiesti anonüümne tegelane. Võimalik, et mõni linnavahtidest.



Nii, ja nüüd D&D maailmast välja. See sai vist kunagi tehtud mingi raamatu kaaneillustratsiooni jaoks. Aga üksikasju enam ei mäleta. Arvata võib, et see oli mingi koolitöö.





Kah üks eelmise pildiga umbes samast ajast pärit joonistus. Ei ole kopeeritud. On joonistatud kõrval asunud ajakirjapildi järgi. UNIPIN tintekaga.



Sama jutt mis eelpool oleva IXUSe fotoka kohta.

No comments:

Post a Comment